Uludağ’da Migros Market Açıldı

Bursa Uludağ’da ikinci oteller bölgesinde yer alan Kurbağa Kaya teleferik istasyonunun içinde Migros Jet Market açıldı.

Kurbağa Kaya Teleferik istasyonu içindeki Migros Jet market, Uludağ'a günübirlik gelenlerin ve hafta sonunu dağda geçirmek isteyen doğa severlerin hizmetinde. Şehir içindeki Migros marketlerde satılan hemen her türlü gıda, içecek, temizlik ürünü, iç çamaşırı, çorap, pil gibi ürünlerin bulunduğu tam teşekküllü market, kamp yemeklerini çantasına koymayı unutan dağcı ve kampçıların oldukça işine yarayacak.

Ne zaman açılıp kapanıyor? Hangi mevsimlerde hizmet veriyor?

Hafta içi ve hafta sonları sabah saat 10'da hizmet vermeye başlayan market, akşam saat 20:45'e kadar açık. Ayrıca market yılın 365 günü açık.

Fiyatlar nasıl?

Uludağ'daki Migros Jet market, şehir merkezlerinde bulunan emsalleri ile kıyaslandığında aralarında bir fiyat farkı bulunmuyor.

uludağ market

Uludağ'da Migros açılması ne işe yaradı?

Bundan 4 yıl önce yanıma su taşıyacak şişe almayı unuttuğum için Uludağ'daki bir bakkaldan 1,5 litrelik Erikli su satın aldım. Şehir merkezinde o zamanlar 50 kuruşa satılan 1,5 litre Erikli su için benden 5 lira istediler. Susuz zirve faaliyeti yapmak istemediğim için satın aldım. İstisnasız her şey 5-10 kat fiyata satılıyordu. Bundan böyle Migros market sayesinde Bursa şehir merkezindeki fiyatlarla Uludağ'da alışveriş yapabileceğiz.

Uludağ Migros Marketin neyi meşhur?

Absürt bir soru oldu, fakat market içindeki fırında sabah sıralarında pişirdikleri ekmek ve simide bayıldım. Size de öneririm.

Kurbağa Teleferik İstasyonu ve çevresinde başka ne tür mağazalar var?

İkinci Oteller Bölgesinde (Ağaoğlu My Mountain ve Karinna Otelin bulunduğu mevki) Kurbağa Teleferik İstasyonu içinde Migros Jet marketin yanısıra birçok kafeterya, fast food restoranı ve hediyelik eşya satan dükkanlar açıldı. İstasyonun karşısında ise döner, sucuk ekmek, kumpir gibi gıdaları satan mağazalar ve Tekel hizmet veriyor.

2006 yılında (11 yıl önce) yanılıp da girdiğim Beceren Kafe'de bir bardak sütlü kahve için 20 lira ödemiştim. Yeni açılan mağaza ve dükkanların fiyatları şehir içindeki emsalleri ile neredeyse aynı. Ancak siz gene de fiyat sormadan bir şey ısmarlamayın.

İstasyonda başka ne var? Teleferik Fiyatları neler? (05.12.2019 tarihinde güncellenmiştir)

İstasyon içinde üst katta 2 TL karşılığında faydalanabileceğiniz tuvalet bulunuyor. Ayrıca bu istasyondan teleferikle Sarıalan'a; oradan da aktarma yaparak gene teleferikle Bursa şehir merkezine gidebilirsiniz.

Uludağ Teleferik fiyatları öğrenci tek yön 25 TL / gidiş dönüş 35 TL – tam tek yön 35 TL / gidiş dönüş 48 TL – Bisiklet içinse saat 12-17 arası 60 TL / bunun dışındaki saatler için ilave 35 TL ücret alınıyor.

Merak edenler için burada da tekrar edelim, Uludağ Milli Parkına otomobille giriş yapmanın ücreti 12 TL. Cumartesi ve Pazar günleri çok ciddi araç trafiği olan dağa Teferrüç semtine aracınızı park edil teleferikle çıkmanızı öneririz.

 


İlginizi Çekebilecek Yazılar:

“Uludağ’da Migros Market Açıldı” üzerine bir yorum

  1. oh be nihayet kazıkçı Uludağ esnafından kurtulduk. Kayseri Erciyes dağında belediye çok temiz bir restoran açtı. şehir merkezi fiyatlarına çoluk çocuk aileler faydalanıyor. İlk defa akp’yi taktir ettim. Darısı Uludağ’ın başına.

    Yanıtla

Yorum yapın