The North Face Green Kazoo uyku tulumu

The North Face Green Kazoo Uyku Tulumu İncelemesi

Geçtiğimiz yılın sonbahar aylarında eski tulumum The North Face Superlight’ı İzmir’den bir arkadaşa sattım. Niyetim malzeme yenilemek ve böylece Outdoor Haber’de inceleyecek güncel bir kışlık uyku tulumu tedarik etmekti. Siteye destek olan iki arkadaşa geçtiğimiz aylarda incelemesini yayınladığım Gold Kazoo ve bugün inceleyeceğim Green Kazoo uyku tulumlarını, ayrıca çeşitli kamp malzemeleri satın aldırdım. Böylece elimde yaz boyunca peyderpey inceleyeceğim bir sürü malzeme birikti.

The North Face Gold Kazoo uyku tulumu

The North Face Gold Kazoo Uyku Tulumu İncelemesi

Uzun süredir 1 kilonun altında, hafif ve sıkıştırılabilir bir uyku tulumu satın almak istiyordum, ancak yüksek maliyetler yüzünden sürekli erteleyip durdum. Sağolsunlar, siteye destek olan birkaç arkadaş var. Onların sayesinde nihayet bu planı gerçekleştirdim. Hatta verdikleri destek sırf bu tulumla da kalmadı, aynı markanın Green Kazoo modelini de elde etmiş bulundum. Onu da yakında inceleriz.

The North Face VE25 çadır

The North Face VE 25 Çadır inceleme

The North Face VE 25, otuz yıldan uzun bir süredir üretilip, tasarımı en çok taklit edilen, dünyanın en çetin kış koşullarında en fazla yeğlenen, dayanıklılığını ispatlamış bir çadır. Bu çadır ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. Genellikle izledikleri belgesellerin gazıyla bu çadırı satın alan doğa severler, 5 kilonun üzerinde bir ağırlığa sahip VE 25’i bir süre sonra satıp daha hafif çadırlara yöneliyor.

The North Face Inferno uyku tulumu

The North Face Inferno Uyku Tulumu İncelemesi

“Inferno” İtalyanca ve Portekizce’de “Cehennem”, “Cehennem gibi yer” anlamına geliyor. The North Face Inferno uyku tulumu gerçekten de “cehennem sıcağı” sıfatını hak ediyor.

The North Face Superlight uyku tulumu

The North Face Superlight Uyku Tulumu incelemesi

Nihayet kaz tüyü uyku tulumuna terfi ettim. Derdim neydi? En başta hafif olsun, sırtımda daha az yük taşıyayım istedim. Bir de sıkıştırıldığında az yer kaplasın ki, çantaya sığdırırken sinir krizi geçirmeyeyim. Başladım İnternet’te araştırmaya.

The North Face Apex Icefall pantolon

The North Face Apex Icefall Pantolon

Güncel, bir ürün incelemesi daha gönderdi. Bugünkü incelemenin konusu The North Face Apex Icefall pantolon. Bakalım Güncel pantolon hakkında neler yazmış.

The North Face Mens Evolution Hyvent ceket

The North Face Mens Evolution Triclimate Ceket İnceleme

Yağmur ve rüzgar geçirmez olduğunu zannederek satın aldığım The North Face ceket maalesef benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Hyvent kaplama su geçirmezlik ve nefes alabilirlik konusunda sınıfta kaldı.