Arabasını satmaya geldi, Kaçkar’da hayatını kaybetti

Hacettepe Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun Onur Pınar (26) arabasını satmak için Ankara’dan geldiği memleketi Rize’de eski okulunun öğrencilerinin dağa çıkacağını haber aldı ve onlara katıldı. Hacettepe Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, 56 kişilik grup ile  tırmanış yapmak için Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Kaçkar Dağları’na çıktı.

Ekiple birlikte kamp yerine giden Onur Pınar, ekipten uzaklaşarak şelaleye su almaya gitti. Geri döndüğü sırada kayalık alandan kopan bir parçanın kafasına isabet etmesi üzerine düştü ve kafasını kayalığa çarptı. Saat 11.45'te arkadaşlarının gözleri önünde meydana gelen olayın ardından hemen yardıma koşan ekip üyeleri, yaptıkları müdahaleye rağmen arkadaşlarını kurtaramadı.

Kayalıklar nedeniyle bölgeye 5 saatte ulaşıldı. Onur Pınar'in cesedi, arama kurtarma ve sağlık ekipleri tarafından Çamlıhemşin'e götürüldü.


İlginizi Çekebilecek Yazılar:

“Arabasını satmaya geldi, Kaçkar’da hayatını kaybetti” üzerine bir yorum

  1. Üzücü bir kaza.Benim başımada 40mt kaya inişi yaparken ufak bir taş düştü.Gerçekten etkisi çok kötü,her an doğada dikkatli olmak gerek.

    Yanıtla

Yorum yapın