Decathlon Triban GRVL900 Titanium Gravel Bike’ı Piyasaya Sürdü

Decathlon, şimdiye kadar yaptığı en konforlu bisiklet olduğunu iddia ettiği yeni bir gravel bisikleti duyurdu. Dedacciai üretimi titanyum alaşımlı kadro, tam karbon maşa, Shimano GRX 600 grup seti ve Fulcrum RR900 jantlara sahip GRVL900, 2499 İngiliz Sterlini karşılığında İngiltere’de mağazalarda yerini aldı.

Decathlon bünyesindeki bisiklet markası Triban, ürün çeşitleri arasında titanyum alaşıma yer veren bisiklet üreticileri kervanına katılarak GRVL900 modelini duyurdu. GRVL900 piyasadaki en uygun fiyatlı titanyum alaşım gravel bisikletlerinden biri.

Triban, GRVL900 Ti için İtalyan üretici Dedacciai'nin kapısını çaldı. İtalya'daki Dedacciai fabrikasında elle kaynaklanarak üretilen orta boy bir kadro, yaklaşık 1,6 kilogram ağırlığında.

Triban: Şasinin geometrisi rahat ve dinamik olacak şekilde tasarlandı. Basit ve uzun ömürlü bir bisiklet yarattık. Triban GRVL geometrisinin konfor, idare ve performans arasında daha iyi bir dengesi var.

Triban, GRVL900'ün arka fren ve vites kablolarını kadronun içinden yürütmüş. Hatta bununla yetinmeyip ön fren kablosunu da maşanın içine gizlemiş. Maşa toplam 434 g ağırlığında ve tam karbon olacak şekilde üretilmiş. Montaj delikleri bulunan maşaya toplam 8 kilograma kadar çanta ve suluk bağlamak mümkün.

Triban GRVL 900 gravel bike

GRVL900'ün kadro ve maşası 700c/45mm. ve 650b/50mm. kalınlığındaki lastikleri kullanmaya imkan tanıyan genişlikte üretilmiş.

Triban, diğer markaların da titanyum kadrolu bisikletlerinde oldukça sık gördüğümüz şekilde, kadroyu boyasız, ham bir şekilde bıraktı ve doğal görünümün sergilenmesine izin verdi.

Triban GRVL 900 gravel bike

Shimano GRX grupset kullanılan bisiklette 11-42T 11'li kaset ve tek yaprak aynakol bulunuyor. Ön ve arkada 160 mm. rotorlara sahip Shimano GRX hidrolik fren kullanılmış.

Shimano GRX grupset

XS – XL aralığında 5 farklı boy seçeneği ile gelen GRVL900, şu an için İngiltere'de Mart 2021 teslim olacak şekilde ön siparişle satılıyor. Bisikletin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

 


İlginizi Çekebilecek Yazılar:

“Decathlon Triban GRVL900 Titanium Gravel Bike’ı Piyasaya Sürdü” üzerine bir yorum

  1. Valla bisiklet nefismiş. Ama bana öyle geliyor ki biz anca Decathlon.uk den resimlerine bakarız.
    2500 Sterlin, buraya getirseler koyacaklar 25000 tl etiket. Rafta çürür mazallah.

    Yanıtla

Yorum yapın