2015 yılı Dağ Filmleri Festivali başlıyor

24-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivale bu yıl Beyoğlu Atlas Sineması ev sahipliği yapacak. Festivalin ana sponsoru Kutup Ayısı.

Türkiye'nin, doğa, keşif ve macera konulu, ilk ve tek film festivali olan Dağ Filmleri Festivali 10. yılını kutlarken, 24 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda, izleyicileriyle buluşacak. 30 Nisan’a kadar sürecek festivale bu yıl Beyoğlu Atlas Sineması ev sahipliği yapacak.

Dağ Filmleri Festivali Bisiklet Gecesi

Festivalde ödül rekortmeni, macera ile adrenalin dolu 48 film  gösterilecek. Festival biletlerini biletino.com web sitesi adresi üzerinden satın alabilirsiniz. Film gösterimlerinden sonra yapılacak çekilişlerde festival sponsorlarının hediyelerine sahip olabilirsiniz.

Dağ Filmleri Festivali dağ ve tırmanış gecesi

Festivalin 10. yıl sürprizi  “Hobi Akşamları” Her akşam bir hobiye ait filmler arasında sohbet etkinlikleri düzenlenecek ve filmlerin bitiminde ise parti düzenlenecek. Bu etkinliklerde aynı spora ya da hobiye ilgi duyan seyirciler bir araya gelerek eğlenecek ve yapılacak çekilişlerde festival sponsorlarının hediyelerine sahip olma imkanı bulacak.

Dağ Filmleri Festivali su dünyası gecesi

Dağ Filmleri Festivali gezginler gecesi

Hobi Akşamları Programı:

25 Nisan Cumartesi, BUFF Koşu Gecesi.

26 Nisan Pazar, Gezginler Gecesi.

27 Nisan Pazartesi, Su Dünyası Gecesi.

28 Nisan Salı, Bisiklet Gecesi.

29 Nisan Çarşamba, Dağ ve Tırmanış Gecesi.

30 Nisan Perşembe, Kayak ve Snowboard Gecesi.

Dağ Filmleri Festivali kayak ve snowboard gecesi

 

Dağ Filmleri Festivali koşu gecesi


İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Yorum yapın