Garmin GPSMAP 64s el tipi gps

Garmin GPSMAP 64s İncelemesi

Doğadaki tüm navigasyon ihtiyaçlarımı karşılayan Garmin Etrex 30’un en sık kullandığım “geri” düğmesi cortlayınca, yeni bir navigasyon cihazına ihtiyaç duydum. Etrex 30 “keşke olsaydı” diyebileceğim hiçbir özellikten mahrum değildi. Ancak tamir ettirmek (kasasını değiştirmek) yenisini almak kadar yüksek bir fiyata mal olunca “Garmin 64S alayım, sitede yazarım” diye düşünerek model değiştirdim. Bu yazı iki cihaz arasında kararsız kalanlar için de yol gösterici olacak.

ücretsiz garmin türkiye topoğrafik haritası

Garmin GPS Cihazları İçin Ücretsiz Türkiye Topoğrafik Haritası

Garmin GPS cihazlarının Türkiye fiyatları el yakıyor. Pahalılık doğaseverleri yurt dışından cihaz satın almaya itiyor. Yurt dışından Garmin GPS sipariş edenler cihazlarına Türkiye Topografik haritasını yüklemek istediklerinde, ya harita dosyasını bulamıyorlar, ya da çok eski, güncelliğini yitirmiş haritalarla yetinmek durumunda kalıyorlar.

Garmin Etrex 30 GPS

Garmin Etrex 20 / Etrex 30 El tipi GPS inceleme

Garmin Etrex 30 küçük boyutundan beklenmeyecek ölçüde işler başaran harika bir GPS cihazı. Oldukça kompakt yapıdaki bu cihaz doğadaki navigasyon ihtiyaçlarımızı ne denli karşılıyor, birlikte inceleyelim.

Wikiloc nedir

Wikiloc mükemmel bir rota paylaşım sitesi

7 Nisan 2006 yılında Jordi Ramot isimli İspanyol tarafından hizmete açılan Wikiloc, bütün doğa sporlarına yönelik rotaların paylaşıldığı çevrimiçi bir platform.

Magellan GPS harita

Magellan GPS için ücretsiz topografik harita

Fahiş fiyata harita satın almaya, “Magellan cihazınız yurtdışından alınmış, aslında buna harita yüklemememiz gerekir.” şeklinde, hem para verip hem de ağız kokusu çekmeye son.

Magellan Triton 2000 GPS

Magellan Triton 1500 / 2000 El Tipi GPS inceleme

Her iki cihazı da kullandım. Bu nedenle yazıya Triton 1500 ve Triton 2000 arasındaki farkların Triton 2000’de bulunan 2 mega piksel kamera, elektronik pusula ve barometre olduğunu belirterek başlamak istiyorum. En başta farklardan bahsederek, yazının diğer bölümlerini ortak özelliklere ayırarak daha iyi toparlarım diye düşünüyorum.