Yürüyüş batonu kullanımı

Neden baton kullanmalıyız ?

Batonlar dengeli bir yürüyüşün yanı sıra, gücü dağıtarak eklemlerdeki baskıyı azaltır ve enerjinizi daha etkin kullanmaya yarar. Bugünkü yazımızda baton kullanmanın sağladığı avantajları inceleyeceğiz.

çadır polleri

Çadır pollerini ne kadar tanıyoruz ?

Bugünkü yazıda çadırların (şimdilik) olmazsa olmazlarından polleri inceleyeceğiz. Pollerin hangi materyallerden imal edildiği, pol çeşitleri ve çadır polleri hakkında genel bilgiler vereceğiz.

Güneş Akdoğan

Gezginimiz ile Röportaj: 21. YY’da Seyyah Olmak

Nedendir bilmem, gezme tutkusu olan insanlara çok büyük sevgim ve saygım vardır. Onlardaki o tutku, o istek bence çok etkileyici bir şey. Tanıdığım, bildiğim tutkulu insanları gelecekte de sizlerle buluşturmak istiyorum.

Gürkan Genç

Gürkan Genç: Bisiklet ile Dünya turu Röportajı

Bisikleti bir spor, hayat tarzı ve zevk olarak görenler Gürkan Genç’i bilir. Kendisini bisikletine ve gezmeye adamış birisi. Şu anda tek başına  bisikletiyle Dünya’yı pedallıyor. 34 yaşında ve turunu 7 senede bitirmeyi düşünüyor, bitirdiğinde ise 41 yaşında olacak.

The North Face Inferno uyku tulumu

The North Face Inferno Uyku Tulumu İncelemesi

“Inferno” İtalyanca ve Portekizce’de “Cehennem”, “Cehennem gibi yer” anlamına geliyor. The North Face Inferno uyku tulumu gerçekten de “cehennem sıcağı” sıfatını hak ediyor.

Dağ filmleri festivali

Dağ Filmleri Festivali

Aslında adı Dağ Filmleri Festivali olsa da, içinde kayak, bisiklet, deniz ve keşif ruhunun geçtiği bir film festivali. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, keyif alarak izleyeceği bir şeyler olduğuna eminiz.

Bozdağ

Bozdağ’da çığ:1 kişi kayıp

İzmir’in Ödemiş ilçesinde yer alan Bozdağ’da, 4 dağcı dağdan dönüşlerini yaparken çığ düştü. Düşen çığ sonucunda 3 dağcı kendi imkanlarıyla kurtulurken, diğer 1 dağcı kayıp.

Petzl Corax Emniyet Kemeri

Petzl Corax Emniyet Kemeri İncelemesi

Bugün dağcılıkta çok bilinen bir markanın çok kaliteli ve severek kullandığım ürününü size tanıtmaya çalışacağım. İnceleyeceğim ürün Petzl Corax C51NEW emniyet kemeri.