Boreal Flyers yaklaşım ayakkabısı

Boreal Flyers Yaklaşım Ayakkabısı İncelemesi

Bu siteyi Boreal ürünleriyle yaşadığım kötü tecrübeyi paylaşmak için hayata geçirdiğimi biliyor muydunuz? Sitede “Boreal” kelimesini aratırsanız, 2 farklı modelin öfke ve sitem dolu incelemelerini okuyacaksınız.

Merrell Catalyst yürüyüş ayakkabısı

Merrell Catalyst Suede Yürüyüş Ayakkabısı İncelemesi

Geçtiğimiz bahar aylarında yazın yapacağım faaliyetlerde kullanmak üzere, herhangi bir su geçirmez membranı bulunmayan, iyi nefes alan bir ayakkabı arayışına girdim. Beklentilerimi oldukça ekonomik biçimde karşılayan bu ayakkabıyı sizlerle paylaşmak istedim.

Asolo Path GV yaklaşım ayakkabısı

Asolo Path GV Ayakkabı İncelemesi

Son 6 yıldır yaklaşım ayakkabılarını benimseyip, yağış ve yağış sonrası koşullar hariç, yürüyüşlerde tamamen ayakkabıya geçmiş durumdayım.

Asolo daha önceden tecrübe ettiğim bir marka değildi. Yürüyüşlerde başkalarının ayaklarında gördüğüm kadarıyla “taş gibi” botlar üreten bu köklü İtalyan markasını denemeye karar verdim.

yaklaşım ayakkabısı

Botlar rafa kalksın! Yaklaşım Ayakkabısı ile tanışın

Eğer sabit fikirli değilseniz, bu yazının hoşunuza gideceğini düşünüyorum. İlkbahar, yaz, hatta sonbahar aylarında doğa yürüyüşlerinde, kamplı yürüyüşlerde, kolay zirve tırmanışlarında neden devamlı bot giydiğinizi hiç sorguladınız mı?