Gore-tex

Gore-tex Kumaş Çeşitleri Nelerdir?

Gore-tex membran (zar) kullanılan giysi ve ayakkabılar sayesinde, terlediğimiz halde kuru kalmayı başarıyor, aynı zamanda yağmur gibi dış etkenlerden korunuyoruz. Gore-tex membran artık gelişiminin uç noktasına ulaşmış olsa bile, Gore firması değişik amaçlar için farklı kumaşlar üretilmeye devam ediyor.

Bugünkü yazıda Gore-tex kumaş çeşitleri hakkında bilgi verip, yapacağınız faaliyet için en uygun Gore-tex çeşidini seçmenize yardımcı olacağız.

Gore-tex logo

Gore-tex nedir?

Mazisi oldukça eski olan Gore-Tex, sportif giyim malzemelerinin yanı sıra, sağlık ve endüstriyel alanlarda da oldukça geniş bir kullanıma sahip bir çeşit zardır. Bugünkü yazımızda Gore-tex nedir, birlikte inceliyoruz.

The North Face Apex Icefall pantolon

The North Face Apex Icefall Pantolon

Güncel, bir ürün incelemesi daha gönderdi. Bugünkü incelemenin konusu The North Face Apex Icefall pantolon. Bakalım Güncel pantolon hakkında neler yazmış.

Dağcılıkta giyim 3 katman

Dağcılıkta Giyim 3 Katman Sistemi

Üç katman giyim sistemi yüzyıllardır kaşifler, avcılar ve soğuk bölgelerde yaşayan topluluklar tarafından kullanılmaktadır. Eskimoların bir sözü vardır “Terlemek ölüm demektir.” Soğuk havalarda terlediğimizde giysilerimiz ıslanır. Islak giysiler çekirdek vücut ısımızın hızla soğumasına neden olur.

The North Face Mens Evolution Hyvent ceket

The North Face Mens Evolution Triclimate Ceket İnceleme

Yağmur ve rüzgar geçirmez olduğunu zannederek satın aldığım The North Face ceket maalesef benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Hyvent kaplama su geçirmezlik ve nefes alabilirlik konusunda sınıfta kaldı.