The North Face Green Kazoo uyku tulumu

The North Face Green Kazoo Uyku Tulumu İncelemesi

Geçtiğimiz yılın sonbahar aylarında eski tulumum The North Face Superlight’ı İzmir’den bir arkadaşa sattım. Niyetim malzeme yenilemek ve böylece Outdoor Haber’de inceleyecek güncel bir kışlık uyku tulumu tedarik etmekti. Siteye destek olan iki arkadaşa geçtiğimiz aylarda incelemesini yayınladığım Gold Kazoo ve bugün inceleyeceğim Green Kazoo uyku tulumlarını, ayrıca çeşitli kamp malzemeleri satın aldırdım. Böylece elimde yaz boyunca peyderpey inceleyeceğim bir sürü malzeme birikti.

The North Face Gold Kazoo uyku tulumu

The North Face Gold Kazoo Uyku Tulumu İncelemesi

Uzun süredir 1 kilonun altında, hafif ve sıkıştırılabilir bir uyku tulumu satın almak istiyordum, ancak yüksek maliyetler yüzünden sürekli erteleyip durdum. Sağolsunlar, siteye destek olan birkaç arkadaş var. Onların sayesinde nihayet bu planı gerçekleştirdim. Hatta verdikleri destek sırf bu tulumla da kalmadı, aynı markanın Green Kazoo modelini de elde etmiş bulundum. Onu da yakında inceleriz.

uyku tulumu seçimi

Uyku Tulumu nasıl seçilir? Sentetik ve Kaz tüyü tulumlar

Uyku tulumu seçmek, doğa sporlarına yeni başlayanları olduğu kadar, bu işe yıllarını vermiş meraklıları da zorlayan bir süreçtir. Ağırlık, paket hacmi, ısı, konfor ve öncelikli ihtiyaçların belirlenmesinin ardından, onlarca çeşit arasından bütçeye uygun olan uyku tulumunun belirlenmesi hiç de göründüğü kadar kolay bir iş değildir.