Bontrager ION 700 bisiklet farı

Bontrager ION 700 Bisiklet Farı İnceleme

Trek, klasik çizgiden çıkmadan ürettiği; görünüşten çok işlevselliğin ön planda olduğu bisiklet modelleri ile tanınan bir Amerikan firmasıdır. Bontrager ise kadro, maşa, vites ve fren grubu haricinde, başta Trek bisikletler için hemen her türlü komponent ve aksesuar üreten, Trek’in alt kuruluşu olarak faaliyet gösteren bir üreticidir.

Led Lenser H14R2 kafa feneri

Led Lenser H14R2 Kafa Feneri inceleme

Aydınlatma konusu çocukluğumdan bu yana hep ilgimi çekmiştir. Bunda, küçüklüğümün bir kısmının elektriği olmayan bir köyde geçmiş olmasının etkisi büyüktür. Zira, çok da uzak olmayan geçmişte Anadolu köylerinde el feneri çok ama çok idareli kullanılması gereken bir ihtiyaç idi. Piller her zaman, her yerde bulunmuyordu. Aynı zamanda pahalı ve ömürleri çok sınırlı idi.

Petzl MYO RXP kafa feneri

Petzl Myo RXP Kafa Lambası inceleme

Petzl kafa fenerleri yazısını hazırlarken tanıştığım Petzl Myo RXP dikkatimi çekince, teknik özellikleri tatmin edici görünen bu kafa fenerini satın aldım. Aslında Myo XP Belt modeli de dikkatimi çekmişti ancak teferruatlı olacağını düşünüp vazgeçtim.

Petzl Kafa Lambaları

Petzl Kafa Lambaları

Sizin için Petzl kafa feneri çeşitlerini araştırdık. Yapacağınız faaliyetle uyumlu bir modelde karar kılmanız hem fenerden daha çok verim almanıza hem de boşa para harcamamış olmanıza yarayacaktır.