AKU Bellamont AIR yürüyüş ayakkabısı

AKU Bellamont AIR Yürüyüş Ayakkabısı İncelemesi

Sıcak ve nemli havalarda, sırtınızda kamp yüküyle onlarca kilometre yol alırken ayaklarda oluşan ter, yalnızca kötü kokuya neden olmakla kalmıyor, terden ıslanan cilt ayakta su toplaması gibi yaralanmalara da açık hale geliyor. AKU Bellamont AIR, nefes alma konusunda belki de en başarılı ayakkabılardan biri.

AKU Superalp GTX dağcılık botu

AKU Superalp GTX Dağ Yürüyüşü Botu İncelemesi

Geçen yıl kampanyalı fiyatını görünce dayanamayıp 460 liraya satın aldığım AKU Superalp dağ yürüyüşü botu, gümrük vergisi ve döviz kurlarından dolayı bu yıl 1400 liraya fırlamış durumda. Fiyatların yüksek olmasının tek nedeni yalnızca bu iki vergi değil. ÖTV ve su geçirmez ayakkabı/botlara yönelik İlave Gümrük Vergisi’nin (İGV) üstüne bir de KDV’yi katınca, fiyat bu hale geliyor.

AKU Tengu Lite GTX

AKU Tengu Lite GTX Bot İncelemesi

Bugün hafif bot klasmanında İtalyan menşeli AKU markasının Tengu Lite GTX modelini inceledim. Hafif bot arayışlarımda Tengu Lite oldukça dikkatimi çekmişti. Bir kaç deneyimli arkadaşın inceleme yazılarını okuduktan sonra, üreticinin paylaştığı bilgiler doğrultusunda Tengu Lite GTX modelinde karar kıldım.

AKU Trekker Lite II GTX yürüyüş trekking botu

Aku Trekker Lite II Gtx Yürüyüş Botu İncelemesi

Nihayet tam anlamıyla memnun kaldığım bir yürüyüş botunu tecrübe ettim. Aslında bot tavsiyesi vermek çok da istediğim bir şey değil. Söz konusu ayaklar olunca, benim çok memnun kaldığım bir bot bir başkasının ayaklarını rahatsız edebileceği gibi, beklentilerine de cevap veremeyebiliyor.