Naturehike çadır

Naturehike Nasıl Bir Markadır? En İyi Naturehike Çadır Modelleri

Naturehike Çin’de üretim yapan doğa sporu malzemeleri üreticisi bir firmadır. Ağırlıklı olarak kamp malzemeleri üreten Naturehike, MSR, Big Agnes, Sea to Summit gibi hafif kamp malzemeleri konusunda uzmanlaşmış firmaların en çok tutulan çadır modellerinin birebir (hatta bazen iyileştirmeler yaparak) kopyalarını üretip, Aliexpress kanalıyla 1/4 fiyatına satışını yapmaktadır.

Thermarest NeoAir Xtherm şişme mat

Thermarest NeoAir Xtherm Şişme Mat İnceleme

Thermarest NeoAir All Season incelemesinden sonra, bu kez Thermarest’in en pahalı matı NeoAir Xtherm ile karşınızdayız. R değeri 5.7 olan NeoAir Xtherm ısı kaybını en az düzeyde tutarken, 6.3 cm. kalınlığı ile konforlu bir uyku deneyimi sunuyor. Bu incelemede Thermarest’in diğer matlarından da kısaca bahsederek, Thermarest mat satın almayı düşünenler için yol gösterici olmayı amaçlıyoruz.

Thermarest Neo Air All Season şişme mat

Thermarest NeoAir All Season Şişme Mat İnceleme

Malzeme incelemelerini çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu haftaki inceleme köşemizin konuğu ocaklarından tanıdığımız MSR’ın da üreticisi olan Cascade Designs’ın ThermaRest NeoAir All Season şişme matı.

Şişirilebilir Malzemeler

Geleceğin Şişirilebilir Malzemeleri

Şişirilebilir malzemeler aslında uzun süredir hayatımızdalar. Çocukluğumuzda kullandığımız şişme deniz simitleri, yetişkinliğimizde kamp hayatımızın bir parçası olan şişme matlar bunlara örnek olarak gösterilebilir. Öyle görünüyor ki, gelecekte hayatımıza daha çok şişirebilir malzeme girecek.