naturehike şişme kamp yastığı

Naturehike Aeros Şişme Kamp Yastığı İncelemesi

Naturehike hepimizin bildiği üzere, son yılların yükselen markalarından birisi. Mazisi 4-5 yıllık bir marka olmasına rağmen hem ürünlerin tasarım ve ar-ge için kaynak ayırmadığı hem de Çin’de fason üretim yapmak yerine doğrudan Çinli bir üretici olması sebebiyle, muadillerine kıyasla optimum fiyat/performans dengesini tutturmuş durumda.

Naturehike çadır

Naturehike Nasıl Bir Markadır? En İyi Naturehike Çadır Modelleri

Naturehike Çin’de üretim yapan doğa sporu malzemeleri üreticisi bir firmadır. Ağırlıklı olarak kamp malzemeleri üreten Naturehike, MSR, Big Agnes, Sea to Summit gibi hafif kamp malzemeleri konusunda uzmanlaşmış firmaların en çok tutulan çadır modellerinin birebir (hatta bazen iyileştirmeler yaparak) kopyalarını üretip, Aliexpress kanalıyla 1/4 fiyatına satışını yapmaktadır.

Naturehike Cloud up 2 kamp çadırı

Naturehike Cloud Up 2 Çift Kişilik Kamp Çadırı İncelemesi

Başlıkta adı geçen Naturehike çadırla ilgili incelemeye geçmeden önce çok kısa bir bilgilendirme yapayım. Bu ilk malzeme inceleme yazım olacak. Bundan sonrasında ise kendi kullandığım ya da çevremde kullanımını gözlemlediğim, özellikle ucuz fiyatlı (görece uygun diyelim çünkü ucuzluk ve bütçe meselesi kişiden kişiye farklılık arz etmekte) malzemeler ile ilgili yazılar paylaşmaya çalışacağım. İnternet veya diğer mecralarda paylaşılan malzeme incelemelerinin çoğunlukla ulaşması yüksek bütçe gerektiren, pahalı ve bilindik markaların ürünleri etrafında yoğunlaştığını gözlemledim. Daha çok araştırıp inceleyerek; daha düşük bütçeyle kampçılık, trekking-hiking ve dağcılığa başlamak ve/veya geliştirmek isteyen kişilerin de ihtiyacına cevap verilebileceği kanaatindeyim.

Naturehike çadır

Ucuz Kamp Çadırı İncelemesi: Naturehike Hafif Kamp Çadırı

Naturehike ucuz kamp çadırı incelemesine geçmeden önce, çok da uzatmadan pahalılık ile ilgili birkaç şeye değinmek istiyorum. 2013 yılında 400 TL ödeyerek satın aldığım kaz tüyü uyku tulumu bugün 1800 liradan satılıyor. Gene aynı yıl 450 TL ödeyip de satın aldığım Garmin Etrex 30 şimdi 1300 lira. Garmin GPS için ödediğim rakamı dolar bazında inceleyelim.