Thermarest NeoAir Xtherm şişme mat

Thermarest NeoAir Xtherm Şişme Mat İnceleme

Thermarest NeoAir All Season incelemesinden sonra, bu kez Thermarest’in en pahalı matı NeoAir Xtherm ile karşınızdayız. R değeri 5.7 olan NeoAir Xtherm ısı kaybını en az düzeyde tutarken, 6.3 cm. kalınlığı ile konforlu bir uyku deneyimi sunuyor. Bu incelemede Thermarest’in diğer matlarından da kısaca bahsederek, Thermarest mat satın almayı düşünenler için yol gösterici olmayı amaçlıyoruz.

en uygun fiyatlı aliexpress kamp malzemeleri

En İyi Aliexpress Outdoor ve Kamp Malzemeleri

Son yıllarda dövizde gerçekleşen keskin artışlar, 1999 depreminin yaralarını sarmak için geçici olarak getirilip kalıcı hale gelen ÖTV ve haberimiz olmadan; örneğin su geçirmez botlara getirilen ek vergi gibi kalemler yüzünden doğa sporlarında kullanılan malzemelerin fiyatları artık cep yakar hale geldi.

Kamp matları

Kamp Matı Seçimi ve Mat Çeşitleri

Kamp matları açık havada sağlam bir gece uykusu elde etmek için iki önemli rol oynar; rahatlık ve yalıtım. Rahat bir uyku çekmek için kamp matının konforlu bir yüzeye sahip olması yeterli gibi görünse de, gece boyunca sizi sıcak tutması genellikle daha önemlidir.

Thermarest Neo Air All Season şişme mat

Thermarest NeoAir All Season Şişme Mat İnceleme

Malzeme incelemelerini çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu haftaki inceleme köşemizin konuğu ocaklarından tanıdığımız MSR’ın da üreticisi olan Cascade Designs’ın ThermaRest NeoAir All Season şişme matı.