5 mevsim çadır taşıyan dağcı

5 Mevsim Çadırlar Gerekli mi?

Yeterince kamp tecrübeniz yoksa, kamp yükü ile tıka basa dolu sırt çantasıyla arazide günlerce yürümediyseniz, satın alacağınız ilk çadırdan öncelikli beklentiniz sizi her koşulda idare etmesidir. Bu bana göre yanlış bir düşüncedir.
Aşağıda 5 mevsim çadırlar hakkındaki doğru bilinen yanlışları ve gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını tartışacağız.

Vaude Space K2 çadır

Vaude Space K2 Çadır İnceleme

1974 yılında Hollanda’lı dağcı Albrecht von Dewitz tarafından kurulan Vaude, 1980 yılından beri Almanya’nın güneyindeki Obereisenbach kasabasında üretiliyor. Dağcılık ürünleriyle faaliyetlerine başlayan Vaude, günümüzde birçok spor branşı için ürün üretiyor.

The North Face VE25 çadır

The North Face VE 25 Çadır inceleme

The North Face VE 25, otuz yıldan uzun bir süredir üretilip, tasarımı en çok taklit edilen, dünyanın en çetin kış koşullarında en fazla yeğlenen, dayanıklılığını ispatlamış bir çadır. Bu çadır ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. Genellikle izledikleri belgesellerin gazıyla bu çadırı satın alan doğa severler, 5 kilonun üzerinde bir ağırlığa sahip VE 25’i bir süre sonra satıp daha hafif çadırlara yöneliyor.

Husky Felen çadır

Husky Felen 3-4 Kişilik 5 Mevsim Çadır inceleme

Outdoor Haber okuyucuları için fiyat/performans oranı yüksek ürünleri incelemeye devam ediyoruz. Husky Felen 3-4 kişilik 5 mevsim çadır tam da bu kategoriye giriyor. Olumlu birçok yönü bulunan bu kamp çadırını olumsuz yönlerini de ortaya çıkararak inceledik.