Yünlü Yaylası

Ankara’da Bir Tabiat Harikası: Yünlü Yaylası

Geçtiğimiz yılın kış aylarında Yünlü Yaylası’nda harika bir gün geçirdik. Bildik yürüyüş rotasının yanı sıra keşfedilecek onlarca patikasıyla oldukça hoş ve hatta bazen zorlu bir “doğa yürüyüşleri bölgesi” olan Yünlü Yaylası Ankara’dan sadece iki saat uzakta sizi bekliyor.

yakın çekim gıda

Yerli ve Yabancı Hazır Kamp Gıdalarına Genel Bakış

Bu sitede yazmaya başladığımdan bu yana sportif kampçılık alanında kendimi geliştirmeye, böylece sizlere daha doğru ve güncel bilgiler sunmak için uğraşıyorum. Bugünkü yazıda Avrupa ve Amerika’da sportif kampçılık alanındaki beslenme trendlerini inceleyip, Türkiye’deki hazır kamp gıdaları çözümlerini karşılaştıracağım.

Bursa yaylaları

Bursa Yaylaları ve Uludağ Çevresindeki Kamp Yerleri

Bugün en çok göç alan illerin başında gelen, bir zamanlar adının önünde “Yeşil” olan Bursa, Uludağ’ın dağlık yapısı ve daha da önemlisi; 1961 yılında milli park ilan edilerek koruma altına alınması sayesinde günümüz yağmacılığına karşı direnmektedir. Uludağ, Orhaneli ve İnegöl çevresindeki birçok yayla, kamp alanı ve görmeye değer doğal güzellikleri bugünkü yazıda sizlerle paylaşacağız.

Sakarya Adapazarı yaylaları

Sakarya (Adapazarı) Çevresinde Kamp Yerleri ve Yaylalar

Sakarya, büyük şehirlere yakın mesafede olmasına karşın doğal yapısını büyük ölçüde tahrip edilmemiş biçimde korumaktadır. Bölge sayısız yürüyüş parkuru, yayla ve kamp alanı barındırır. Bugünkü yazıda Sakarya (Adapazarı) yaylalarını tanıtacağız.