Six Moon Designs Silver Shadow Carbon yürüyüş şemsiyesi

Six Moon Designs Silver Shadow Carbon Yürüyüş Şemsiyesi

Antalya’da yaşamaya başladığım günden bu yana, yazın kavurucu güneş altında uzun mesafe yürüyüşü yapmayı saplantı haline getirdim. Araçla dağın dibine kadar gidilerek icra edilen dağcılık faaliyetleri, klasik hafta sonu yürüyüşleri veya herkesin bildiği Likya Yolu gibi parkurları yürümek artık bana heyecan vermiyor. Ağustos ayında deniz seviyesinden başlayarak, yaklaşık 300 kilometrelik bir rotayı kat edip, 2 tane 3000’lik zirveyi aşarak gerçekleştirmeyi deneyeceğim bir yürüyüş rotası planladım.

Helinox Chair Zero Ultra hafif Kamp Sandalyesi

Helinox Chair Zero Kamp Sandalyesi İncelemesi

Siteden elde edilen gelir sayesinde bu yıl çokça malzeme satın aldım. 12 kalem malzeme, inceleme yazısı yazmamı bekliyor. Bir bu kadar malzeme de Tolga satın aldı. 2021 yılının kalan ayları boyunca pek çok malzemeyi tanıtmayı sürdüreceğiz.

Toaks Titanium Pot 550 ml

Toaks Ultra Hafif Titanyum Pot incelemesi

Sokağa çıkma yasağı yüzünden tüm vaktimi evde geçirdiğim bu günlerde, siteyi derleyip toparlamak, eski yazıları tekrar elden geçirmek ve henüz incelemesini yayınlamadığım malzemeleri siteye ekleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum. Bugünün inceleme konusu neredeyse bir yıl önce satın aldığım titanyum alaşımlı pot.

hafif ve ultra hafif kamp malzemeleri

Ultra Hafif Kamp Malzemelerine Genel Bakış

Ray Jardine ve arkadaşları sırt çantalarında taşıdıkları malzemelerin çok ağır olduğuna karar verip, hedefe daha az enerji harcayıp daha az sürede ulaşmayı mümkün kılmak için malzemelerini hafifletmeye karar verdiler. 1990’lı yılların başında giriştikleri bu iş “ultra hafiflik” kavramının doğmasına neden olmuştur. Ancak hakkını yemeyelim, doğada hafif olma trendini başlatan ilk isim Emma Gatewood’dur.