Naturehike çadır

Naturehike Nasıl Bir Markadır? En İyi Naturehike Çadır Modelleri

Naturehike Çin’de üretim yapan doğa sporu malzemeleri üreticisi bir firmadır. Ağırlıklı olarak kamp malzemeleri üreten Naturehike, MSR, Big Agnes, Sea to Summit gibi hafif kamp malzemeleri konusunda uzmanlaşmış firmaların en çok tutulan çadır modellerinin birebir (hatta bazen iyileştirmeler yaparak) kopyalarını üretip, Aliexpress kanalıyla 1/4 fiyatına satışını yapmaktadır.

en uygun fiyatlı aliexpress kamp malzemeleri

En İyi Aliexpress Outdoor ve Kamp Malzemeleri

Son yıllarda dövizde gerçekleşen keskin artışlar, 1999 depreminin yaralarını sarmak için geçici olarak getirilip kalıcı hale gelen ÖTV ve haberimiz olmadan; örneğin su geçirmez botlara getirilen ek vergi gibi kalemler yüzünden doğa sporlarında kullanılan malzemelerin fiyatları artık cep yakar hale geldi.

Naturehike çadır

Ucuz Kamp Çadırı İncelemesi: Naturehike Hafif Kamp Çadırı

Naturehike ucuz kamp çadırı incelemesine geçmeden önce, çok da uzatmadan pahalılık ile ilgili birkaç şeye değinmek istiyorum. 2013 yılında 400 TL ödeyerek satın aldığım kaz tüyü uyku tulumu bugün 1800 liradan satılıyor. Gene aynı yıl 450 TL ödeyip de satın aldığım Garmin Etrex 30 şimdi 1300 lira. Garmin GPS için ödediğim rakamı dolar bazında inceleyelim.