Toaks Titanium Pot 550 ml

Toaks Ultra Hafif Titanyum Pot incelemesi

Sokağa çıkma yasağı yüzünden tüm vaktimi evde geçirdiğim bu günlerde, siteyi derleyip toparlamak, eski yazıları tekrar elden geçirmek ve henüz incelemesini yayınlamadığım malzemeleri siteye ekleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum. Bugünün inceleme konusu neredeyse bir yıl önce satın aldığım titanyum alaşımlı pot.

yakın çekim gıda

Yerli ve Yabancı Hazır Kamp Gıdalarına Genel Bakış

Bu sitede yazmaya başladığımdan bu yana sportif kampçılık alanında kendimi geliştirmeye, böylece sizlere daha doğru ve güncel bilgiler sunmak için uğraşıyorum. Bugünkü yazıda Avrupa ve Amerika’da sportif kampçılık alanındaki beslenme trendlerini inceleyip, Türkiye’deki hazır kamp gıdaları çözümlerini karşılaştıracağım.

kamp mutfaği seti hangi malzemelerden oluşur

Kamp Mutfağı Seti hangi malzemelerden oluşur

Kamp yapmaya ilk başladığım zamanlar, kamp mutfağı malzemeleri satın alırken “almışken büyük alayım, daha çok kişi faydalansın” düşüncesine sahiptim. Daha az kapasiteli malzemeler alınca zarar edeceğimi düşünürdüm.

Edelrid Ocak

Edelrid Hexon Multifuel Benzin Ocağı inceleme

Edelrid bir Alman markası. Tüm ürünleri sonsuza dek dayanacakmış gibi bir his veriyor. 150 yıllık geçmişi olan firma, 1953 yılında ilk mantolanmış ipi (kermantle rope) üreterek tırmanış/dağcılıkta çığır açtı.