Yazar olun!

Outdoor Haber web sitesi ziyaretçi sayısının aylık ortalama 250 bine ulaşması, doğa sporları ile ilgilenenlerin her geçen gün katlanarak arttığını gösteriyor ve bu bize ilham veriyor. Bu heyecanla daha fazla makale, malzeme inceleme yazısı ve yaşanılan deneyimlerin paylaşılması için yazar ekibimizi genişletmek istiyoruz.

Outdoor Haber'i yayına aldığımız ilk günden beri defalarca yazarlık çağrısı yapmamıza rağmen, bu sayı halen bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda.

Yazarlık konusunda bilgilerine güvendiğimiz kişilerle şahsen görüşmelerimize karşın, bu kişilerin kendi isimlerini ön plana çıkaracak isimsoyisim.com / isimsoyisiminmaceralari.com  tarzında kişisel bloglara yönelmelerine saygı duyuyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki; bu tarz kişisel bloglar bir içerik deryası olan internet'te kaybolmakta, ziyaretçilerle, yani doğa severlerle buluşamamaktadır.

Sizleri değerli yazılarınızı Outdoor Haber'de yazmaya çağırıyoruz.

Henüz fırsat bulamadığımız, farklı alanlarda yazamadığımız bir çok konudan okuyucularımızı mahrum bırakmamak için; deneyimleriniz, maceralarınız ve malzeme tecrübelerinizi yayınlayıp Outdoor Haber okuyucu topluluğuyla buluşturmak istiyoruz .

Outdoor Haber'de yayınlanan tüm yazılarda isim, soy isim, fotoğraf, biyografik bilgi ve yazara ait tüm yazıların bulunduğu kişisel bir sayfa sunulmaktadır.